Cep Telefonu Kilifi




Dort gozle bekledigim kece gunumuzde yaptigim baykuslu, kece cep telefonu kilifim huzurlarinizda :)) Yapimi cok kolay diyemeyecegim ama biraz sabir biraz da caba ile bitirince iyiki yapmisim diyebilecegimiz bir calisma . Bana inanin :) Siz de deneyin :)

6 yorum:

elifegulistan dedi ki...

Aysecim cokkk guzell olmus. Ben de yapayim diyecegim ama o kadar profesyonelmiyim emin degilim. Gule gule kullan ins...

Unknown dedi ki...

cooooooooookkkkkkkk guzel olmus ustaligii ortaya dokmussun canim arkadasim bende istiyorum daha basitlerle baslayayim sonrada buuuuuuuuuuunu deniycem ama herhalde bir iki sene ugrasmam gerekecek

didem dedi ki...

super olmus aysecim ellerine saglik cok ince isti superrr elifecim sende yaparsin arkadasimm o profesyonnellige sahipsin artik semracim benim gibi acemi biseler yapiyosu senin gibi maharetli eller neler yapar ama tabiki ustadimizi ayse ondan ogrendik keceyi
:):)

Ayse Gürses dedi ki...

Estg Arkadaslar :) utandirdiniz beni. Gercekten sizlerde benden iyisini yaparsiniz , sizlerde o kapasite var ve de gayret. ben guveniyorum sizlere :) Korkmayin .

Unknown dedi ki...

Aysecim bir ara bu yaptiklarinizi adim adim resimleseniz bi acemilerde yapmaya calissa

Ayse Gürses dedi ki...

Semracim benim baykuslu kilif o kadar kotu bi zamana denk geldi ki canim yani ben bile "bi bismillah" deyip basladim neyi nasil yapacagimi bilmeden ,oylemi olur boylemi olur deyip . Deneme usulu oldu yani o yuzden hic asama asama fotograflamak aklima gelmedi .

Ama sen istedigin seyleri,istedigin zaman sor canim ben sana asamalarini seve seve anlatirim uzuun uzuuun :)