Kapi Susu




Minik kusumuz simdi kocaman kiz oldu tabi :) Azra icin keceden yaptigim ismine ozel  kapi susu. En sevdigi renkler mor ve pembe olunca baska bir renk kullanmak istemedim . Her iki yanina da kurdaleleri toplu tutmak ve asmak  icin soyadina uygun :)  kuslar yaptim ve kuslarda da renk uyumunu bozmak istemedim .

Umarim begenmissindir ve gule gule kullanirsin Azracim . Baktikca bizi hatirla ,hic unutma ins minik kus  :)

Ilk disimiz ve dis pastamiz :)

Zeynep Ranamiz ilk disini cikardi ve sagolsun komsumuz Elife teyzemiz de bize bir surpriz yapip bu guzel pastayi hazirlamis . Cook sirin degil mi ?:) Insan yemeye kiyamiyor ama yiyincede'' hiiimmm '' demeden kendini alamiyor .

Ellerine saglik Elife . Ilk deneme icin harikaydi ,diger seker hamurlu denemelerini de sabirsizlikla bekliyorum blogunda .

Ben de mimlenmisim :)

Elife arkadasim beni odullendirmek istemis veeee :) Versatile Blogger Odulu ile mimlemis beni. Yapmam gerekenlerde sunlarmis :

1- 11 arkadaşıma benim de bu odulu vermem gerekiyormuş. (Ama arkadas bloglarim onceden mimlenmis bile :)
2- Bloglarına gidip bu haberi blog sahiplerine haber vermem gerekiyormuş.
3-Bu odulun resmini eklemem gerekiyormus.
4- Kendim ile ilgili de 7 gerçegi paylasmam gerekiyormus.

Iste kendimle ilgili 7 gercek:
- 22 Mayis kesin donus olarak Turkiyeye tasiniyoruz ve ben belli etmesemde cok sevdigim arkadaslarimdan ,dostlarimdan ayrilacagim icin cook uzgunum :( Yani uzuntusunu cok belli edip karsimdakileri de uzmeyi sevmeyen biriyim .

- Temmuzda 30 oluyorum :) Yolun yarisina az kalmis :S

- Disardan belki cok net gozukmese de ev de patron benim :)) Dominant miyim neyin :)

- Gezmeyi seven,farkli yerleri gormek icin caba sarfeden insanlara bayilsam da asiri evcimenim :S Esim de oyle oldugundan 6 yil icinde Amerika da gezip gorme amacli hic seyahatimiz olmadi sanirim. 

- Mutfakta vakit gecirmeyi sevmiyorum :S

- Asiri derecede bocek fobim var :S  Terlikle bile olduremem yani o derece :(

- Bazen kisacik sureli giciklik yapmayi sevdigimden (sadece bir kisiye :)) bu gercekleri 6 ya indirip burda bitiriyorum gerceklerimi :)